Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام سرمست روزچهارشنبه در جلسه استانی ستاد مدیریت کرونا درقم ، با اشاره به برنامه استان جهت راه اندازی یک مرکز شبانه‌روزی واکسیناسیون در شهرستان جعفرآباد، بیان کرد: دانشگاه علوم پزشکی با قدرت این مرکز را راه اندازی کند و نگرانی جهت تامین هزینه‌های آن نداشته باشد.

شهرستان جعفرآباد در ۳۵ کیلومتری شمال غربی قم قرار دارد و از شهریورماه امسال با تصویب هیات دولت، به همراه شهرستان کهک، بعنوان دو شهرستان جدید اعلام و به این وسیله  استان قم سه شهرستانی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: یکی از راهکارهای مهم در افزایش پوشش واکسیناسیون، شبانه‌روزی کردن مراکز واکسیناسیون است و چون قم شهرزیارتی است و شب‌های شلوغ شهری و پرترددی دارد باید مراکز شبانه‌روزی در این شهر توسعه یابد.

استاندار قم یادآور شد: واکسن هراسان در مقایسه با مردمی که رغبت به تزریق دارند بسیار ناچیز هستند اما باید نسبت به اقناع سازی این افراد و ضرورت دریافت واکسن برنامه ریزی شود تا سلامت جامعه بر اساس برخی شایعات بی پایه و اساس به خطر نیفتد.

وی اظهار داشت: توسعه واکسیناسیون در گروه‌های مختلف به ویژه در بین دانش آموزان سیاست و رویکرد مهم استان قم در مسیرمبارزه با بیماری کروناست.

استاندار قم یادآور شد: باز بازگشایی دانشگاه‌ها، باید تدابیری جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی در سطح خوابگاه‌ها با کمترین میزان تجمع اندیشیده شود.

سرمست بیان داشت: توسعه مراکز تجمیعی واکسیناسیون در قم در دستور کار نیست اما در عین حال از توقف مراکز کنونی نیز جلوگیری بعمل خواهد آمد.

وی گفت:‌ آموزش و پرورش با سامانه‌ها و بسترهایی که در اختیار دارد در اقناع سازی خانواده‌ها نسبت به دریافت واکسن از اثربخشی بیشتری نسبت به علوم پزشکی و مراکز درمانی برخوردار است.

وی با اشاره به ضرورت واکسیناسیون اصناف، گفت: واکسیناسیون کسبه در جهت حمایت از اصناف است تا از ادامه تعطیلی‌های عمومی در موج های احتمالی بعدی جلوگیری بعمل آید.

سرمست ادامه داد: وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نسبت به راه اندازی بیمارستان نیمه کاره الهادی قم نظر مساعدی دارد و مسئولان استانی باید در اسرع وقت نسبت به تکمیل این بیمارستان اقدام کنند.

 این بیمارستان با ۹هزار متر عرصه و ۱۳ هزار متر زیر بنای نیمه تمام ، وقف ارائه خدمات درمانی به عموم مردم شد.

وضعیت کرونایی قم که از ۲۳ تیرماه امسال در وضعیت قرمز از نظر شیوع کرونا قرار گرفته بود، براساس رنگ‌بندی اپلیکیشن ماسک، از بیستم شهریورماه جاری وارد مناطق پرخطر و نارنجی کرونایی شده ‌است.

ویروس کرونا موجب بیماری عفونی «کووید۱۹» می‌شود و این ویروس ۲۴ آذر ۱۳۹۸ در شهر «ووهان» واقع در مرکز کشور چین گزارش شد، ابتدا از این بیماری به‌عنوان ذات‌الریه نام ‌برده می‌شد، اما کمیسیون ملی بهداشت چین در ۹ دی ۱۳۹۸ به‌صورت رسمی شیوع این ویروس را در چین اعلام کرد.

«کرونا»، ویروسی است که گستردگی شیوع آن بسیار وسیع است و از جمله راه‌های انتقال آن عطسه، سرفه، دست‌ دادن و روبوسی است؛ پزشکان توصیه می‌کنند، افراد علاوه بر پرهیز از دست‌دادن، روبوسی و حضور در مرکزهای عمومی؛ به‌ هنگام عطسه لازم است، جلوی بینی خود را با دستمال بگیرند و یا برای مهار آن از آرنج خود استفاده کنند.

برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا؛ رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی همچون استفاده از «ماسک» و «فاصله‌گذاری اجتماعی» توصیه شده‌ است.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۴۰۳۰، ۳۱۳۶ و ۱۹۰ تماس بگیرند و برای کسب آخرین اخبار دانشگاه علوم پزشکی قم به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی و یا تارنمای آن به نشانی اینترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

همه ایرانیان می‌توانند با مراجعه به سامانه غربالگری الکترونیکی ویروس کرونا به نشانی اینترنتی https://salamat.gov.ir و تکمیل اطلاعات خواسته ‌شده، گام بلندی در ارتقای سلامت جامعه و شکست ویروس کرونا بردارند.          

برچسب‌ها کرونا قم واکسیناسیون فاصله گذاری اجتماعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا قم واکسیناسیون کرونا قم واکسیناسیون فاصله گذاری اجتماعی ویروس کرونا راه اندازی شبانه روزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۴۵۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به منظور توسعه کمی و کیفی پژوهش‌های بین‌رشته‌ای بالینی، گسترش خدمات و فناوری‌های نوین و توانمندسازی نیروی انسانی در زمینه علوم شناختی و اعصاب، مراحل احداث مرکز ملی نوآوری مغز در مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر تهران درحال اجرا است.

مرکز ملی مغز به عنوان یک مرکز پژوهشی، آموزشی، درمانی، توانبخشی، ترجمان دانش و تولید فناوری‌های نوین در زمینه اختلالات عصبی و سلامت مغز به صورت کنسرسیومی از دانشگاه‌ها و کادر علمی و آموزشی مرتبط با مطالعات بالینی و پایه مغز و اعصاب و حوزه‌های مرتبط در دانشگاه‌های وزارت بهداشت و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی ایجاد و فعالیت خواهد داشت.

ماهیت اصلی مرکز ملی مغز، عملی کردن دیدگاه همکاری‌های علمی و تحقیقات بین‌رشته‌ای و نزدیک کردن فضای علوم پایه و بالینی است. این مرکز به عنوان یک واحد مستقل با تمامی دانشگاه‌ها و مراکز علمی همکاری‌های علمی و فناورانه خواهد داشت و برای قسمت درمان با بیمارستان چندتخصصی متعلق به دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات آموزشی، پژوهشی و درمانی فیروزگر در تعامل خواهد بود.

مراحل اجرایی ایجاد مرکز ملی مغز هم اکنون با ۳۰ درصد پیشرفت عمرانی طرح و تشکیل هسته‌های تخصصی با حضور متخصصان بین‌رشته ای، تفاهم همکاری با شرکت‌های فعال درحوزه نوروتکنولوژی و مراکز علمی از جمله آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و همکاری با انجمن جهانی آلزایمر و شروع اجرای پروژه پیشگیری از افت عملکردهای شناختی سالمندان در ایران دردست اقدام است.

همزمان با اجرای این برنامه، دو فراخوان در حوزه توسعه نوروتکنولوژی برگزار و کتاب کار «ذهن فعال» در سالمندی نیز انتشار یافته است و تلاش‌هایی نیز برای همکاری در برگزاری مدرسه علوم اعصاب اجتماعی، تدوین پروپوزال بانک داده جامع عصبی ایرانیان در مرحله ثبت، تأسیس آزمایشگاه فوتوبایوماجولیشن و درد نیز انجام شده است.

در راستای اجرای این طرح ملی شماری از پزشکان پژوهشگر جذب و همکاری با اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های علوم پزشکی و فنی نیز انجام شده و ۲۰ پروژه تحقیقات کاربردی درحوزه های اولویت دار، فعالیت کمیته عصب روانپزشکی دستیاران روانپزشکی و تدوین برنامه کمیته دستیاری نورولوژی، راه‌اندازی پروژه نوراکس در قالب دوره‌های تربیت پژوهشگر و فناور و همچنین راه‌اندازی وب سایت و شبکه‌های اجتماعی مرکز از دیگر اقدامات در راستای ایجاد مرکز ملی مغز نیز صورت گرفته است.

کد خبر 6098081

دیگر خبرها

  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • بررسی ۴۲۲ فقره پرونده در ۲۲ مرکز مهر خانواده مازندران
  • پرداخت ١٠٠ برابر نرخ انرژی، جریمه استخراج غیرمجاز رمز ارز
  • ریزش برداری در ۳۸ مقطع از محور‌های ایلام انجام شد
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید