Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرش نجیمی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به وضعیت کرونا در استان اظهار داشت: کرونا به سمت روند کاهشی پیش می‌رود، اما شیب کاهشی هنوز کند است و به مرور از ۳ هزار بیمار به ۲ هزار و ۸۰۰ بیمار بستری رسیده‌ایم و اگر همین روند را طی کنیم تا ۲ هفته آینده تعداد بیماران بستری به زیر ۲ هزار نفر می‌رسد و امیدوار هستیم موارد حاد و مرگ نیز کاهش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روند کاهشی تست‌های مثبت کرونا در استان

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه درصد مثبت شدن تست‌ها از بالای ۴۰ درصد به حدود ۳۵ درصد رسیده است، افزود: از ابتدای واکسیناسیون کرونا در استان اصفهان تا ۲۳ شهریور یک میلیون و ۴۱۲ هزار و ۴۴۰ نفر دز اول واکسن و ۷۵۹ هزار و ۴۲۸ نفر دز دوم واکسن کرونا را دریافت کرده‌اند و در مجموع ۲ میلیون و ۱۷۱ هزار و ۸۶۸ دز واکسن در استان تزریق شده است.

سینوفارم، رکورددار تزریق در استان اصفهان

وی با اشاره به اینکه از این تعداد به حدود یک میلیون نفر زن و یک میلیون ۱۱۰ هزار نفر مرد تزریق واکسن برای آن‌ها انجام شده است، گفت: بیشترین واکسنی که در استان اصفهان تزریق شده، واکسن سینوفارم با یک میلیون ۴۰۰ هزار دز بوده است.

نجیمی با بیان اینکه پوشش واکسیناسیون در استان اصفهان حدود ۳۷ درصد برای نوبت اول و ۲۰ درصد برای نوبت دوم است، بیان کرد: از تعداد مراکز واکسیناسیون، ۲ مرکز پل شهرستان و مرکز تجمیع جنب بیمارستان الزهرا فعالیت آن‎‌ها تا ۱۲ شب به منظور افزایش خدمت‌رسانی ادامه دارد.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ادامه داد: جلسه‌ای برگزار شد و سعی بر این شد که مشکلات و فرایندهای پیچیده مراکز واکسیناسیون بررسی شود و در جلسات کمیسیون واکسیناسیون دانشگاه مقرر شد واکسیناسیون با سرعت بیشتری انجام شود و به زودی در اصفهان تزریق واکسن در روز به ۱۰۰ هزار دز می‌رسد.

آمار تزریق واکسن به روزانه ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار دز خواهد رسید

وی با بیان اینکه روزانه حدود ۶۰ تا ۷۰ هزار دز واکسن در استان اصفهان تزریق می‌شود، عنوان کرد: برنامه‌ریزی کردیم این آمار روزانه به بیش از ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزار دز برسد تا بتوانیم پاسخگوی مردم باشیم.

نجیمی با اشاره به فعالیت ۳۲ مرکز تجمیعی واکسیناسیون در استان، خاطرنشان کرد: ۱۳ مرکز در اصفهان، سه مرکز در خمینی‌شهر، سه مرکز در لنجان، سه مرکز در نجف‌آباد، ۲ مرکز در فلاورجان و در هر یک از شهرهای گلپایگان، خوانسار، شاهین‌شهر، شهرضا و مبارکه یک مرکز تجمیعی واکسیناسیون فعال است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تأکید بر اینکه از نظر نیرو به ویژه نیروهای ثبت‌کننده اطلاعات واکسن، نیروهای خدماتی و پشتیبانی کمبود داریم، گفت: برای ۲۴ ساعته کردن و افزایش پایگاه‌ها دچار کمبود نیرو هستیم و امیدواریم استان از نظر تأمین این نیروها به دانشگاه کمک کند به ویژه بسیار حیاتی است اگر در ۵۰ روز آینده این کمک‌ها برسد، شاید یک تعداد بالا یعنی ۷۰ تا ۸۰ درصد جامعه را تحت پوشش واکسن قرار دهیم.

انتهای پیام/۶۳۱۰۱/ق30/

منبع: فارس

کلیدواژه: آرش نجیمی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان واکسیناسیون کرونا در اصفهان واکسن اصفهان آمار واکسیناسیون در اصفهان استان اصفهان یک میلیون هزار دز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۱۵۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت

حسین اکبریان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه درصدد هستیم در سال جاری نیز ۱۵ کیلومتر از شبکه‌های فرسوده آب در منطقه اردستان بازسازی و نوسازی شود، اظهار داشت: در سال گذشته هدر رفت آب در منطقه اردستان از ۲۷ درصد به ۲۴ درصد کاهش یافت که این روند کاهشی همچنان در دستور کار قرار دارد.

تأمین ۷۵ درصد نیاز آبی اردستان از طرح آبرسانی اصفهان بزرگ

وی به چگونگی تأمین ۲۰۰ لیتر در ثانیه نیاز آبی منطقه اردستان پرداخت و خاطر نشان کرد: حدود ۷۵ درصد نیاز آبی این منطقه از طریق طرح آبرسانی اصفهان بزرگ و مابقی آن به وسیله ۵۰ حلقه چاه و ۱۵ باب قنات تأمین می‌شود، این در حالی است که نیاز آبی منطقه اردستان در پیک مصرف به ۲۶۷ لیتر در ثانیه افزایش می‌یابد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان با اشاره به تأمین پایدار آب شرب سه شهر و ۱۰۹ روستا در منطقه اردستان تصریح کرد: یکی از اقداماتی که در راستای تأمین پایدار آب شرب این منطقه اجرایی شده، اصلاح و بازسازی دو باب ایستگاه پمپاژ است چرا که هم اکنون میزان انتقال آب از خط آبرسانی اصفهان بزرگ به اردستان حدود ۷۵ لیتر درثانیه است که پیش بینی می‌شود با اصلاح پمپ‌های شناور این ایستگاه‌های پمپاژ، دبی انتقال آب به ۹۰ لیتر درثانیه افزایش یابد.

اکبریان افزود: این در حالی است که عملیات اجرایی این پروژه تا پایان خرداد ماه سال جاری به پایان می‌رسد.

اکبریان خاطرنشان کرد: تکمیل خط آبرسانی به مجتمع روستایی همبرات و برزاوند، حفر چاه در منطقه زواره و تکمیل سیستم تله متری تأسیسات آبرسانی، دیگر اقداماتی است که در راستای تأمین پایدار آب شرب منطقه اردستان عملیاتی شده است.

کد خبر 6096829

دیگر خبرها

  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • تسهیل تأمین دارو و واکسن مورد نیاز دامداران و مرغداران لرستانی
  • هدر رفت آب در اردستان ۳ درصد کاهش یافت
  • اگر واکسن آسترازنکا زده‌اید، بخوانید
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد