Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،  محمد عارف آرام جانشین معاونت توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی، گفت: این طرح هم اکنون در شهر‌های تربت حیدریه، تربت جام و نیشابور در حال اجرا است و تا پایان فروردین به همه‌ی مراکز تسری می‌یابد.

او افزود: از ۳۹ مرکز سالمندان شبانه‌روزی استان، ۲ مرکز در تربت حیدریه، یک مرکز در تربت جام، یک مرکز در تایباد، ۲ مرکز در چناران، ۳ مرکز در نیشابور، ۲ مرکز در سبزوار، یک مرکز در داورزن، ۲۰ مرکز در مشهد، ۲ مرکز در درگز، یک مرکز در کاشمر، یک مرکز در بردسکن، یک مرکز در گناباد، ۲ مرکز در طرقبه شاندیز واقع شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



جانشین معاونت توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی، ادامه داد: واکسن مراکز از نوع اسپوتنیک روسی است، به جهت وضعیت خاص سالمندان مراکز، از شبکه بهداشت شهرستان‌ها خواسته‌ایم یک بیمارستان معین در آن شهرستان معرفی کنند تا اگر چنانچه مشکلی برای سالمندان مرکز پیش آمد آن بیمارستان بلافاصله پذیرش داشته باشد و امکانات درمانی لازم را در اختیار بگذارد.

بیشتر بخوانید

گروه دوم کادر درمان، اولویت بعدی تزریق واکسن کرونا در مشهد


آرام درباره سالمندان غیر واجد شرایط بیان کرد: کسانی که ۱۵ روز قبل بیماری کرونا داشته‌اند، سابقه شیمی‌درمانی دارند، در زمان دریافت واکسن تب داشته باشند، الرژی شدید به واکسن دارند، مشکلات متعدد جبران نشده در چند ارگان دارا باشند، زخم بستر‌های متعدد داشته و یا دارای سرطان پیشرفته، زندگی نباتی و یا در کما باشند واجد شرایط محسوب نشده و واکسن دریافت نمی‌کنند.

او تصریح کرد: در مجموع ۳۹ مرکز شبانه‌روزی ۱۴۴۸ نفر سالمند زندگی می‌کنند و ۹۵۰ نفر پرسنل نیز از این عزیزان مراقبت می‌ کنند که در مجموع ۲۵۰۰ نفر می‌شوند که همگی در صورت داشتن شرایط لازم، واکسینه خواهند شد.

جانشین معاونت توانبخشی بهزیستی خراسان رضوی، تأکید کرد: سالمندان دو دوز واکسن دریافت می‌کنند که به فاصله ۲۸ روز به آن‌ها تزریق می‌شود.

انتهای پیام//ف. ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسن کرونا بهزیستی خراسان رضوی خانه های سالمندان بهزیستی خراسان رضوی یک مرکز ۲ مرکز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۳۳۴۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • ثبت ۵۰۰ فقره تصادف در شبانه‌روز گذشته در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • ۶۲ نوزاد غرب خراسان رضوی از سقط نجات یافتند
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • نظارت مأموران محیط زیست آذربایجان‌غربی بر بیش از۷۶۰ هزارهکتار ازمناطق تحت مدیریت
  • تزریق واکسن پنوموکوک در ۷ استان کشور آغاز شد