Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژمان پورشبانان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سازمان بهزیستی در بحران کرونا به سه صورت مراقبت در منزل، مراکز شبانه روزی و مراکز روزانه به مددجویان خدمات ارائه می‌دهد، اظهار داشت: از حدود یک ماه گذشته که شرایط شیوع کرونا در استان اصفهان بهبود یافت مراکز توانبخشی روزانه اجازه فعالیت با حداکثر ۳۰ درصد ظرفیت را دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امکان تعطیلی مجدد مراکز روزانه وجود دارد

وی افزود: در حال حاضر آموزش‌ها به صورت فردی است و باید توجه داشت که روند صعودی را در شیوع کرونا داریم و احتمال بازگشت محدودیت‌ها به مراکز بهزیستی وجود دارد.

دبیر کارگروه کرونای اداره کل بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه مقررات سختگیرانه در زمینه پذیرش مددجویان در مراکز شبانه روزی داریم، افزود: در شرایط قرمز تنها با دستور دادستان انجام می‌شد و امروز نیز چنانچه خانواده در شرایط اضطرار قرار داشته باشد با طی همه مراحل مورد نیاز پذیرش صورت می‌گیرد.

ابتلای ۴۷ مددجوی بهزیستی در اصفهان به کرونا

وی با بیان اینکه از ابتدای شیوع کرونا تا کنون ۴۷ بیمار مبتلا به کرونا در مراکز تحت پوشش بهزیستی اصفهان شناسایی شده است؛ اضافه کرد: از این تعداد تاکنون ۱۵ نفر جان خود را از دست داده‌اند که هیچ یک از فوتی‌ها کودک نبوده‌اند.

پورشبانان با بیان اینکه سه نفر از فوتی‌های کرونا در مراکز شبانه روزی بهزیستی بیماری زمینه‌ای داشته‌اند، تصریح کرد: اغلب این افراد سالمند بوده‌اند و تعدادی نیز در مراکز اعصاب و روان و معلولان جسمی و ذهنی بوده‌اند.

واکسیناسیون آنفلوآنزا در مراکز شبانه روزی بهزیستی اصفهان

وی با بیان اینکه برای ۶ هزار و ۵۰۰ نفر از مددجویان ساکن در مراکز و پرسنل فعال در مراکز شبانه روزی واکسیناسیون آنفلوآنزا انجام شد، اضافه کرد: برای این امر پنج هزار دوز واکسن در اختیار این سازمان قرار گرفت.

دبیر کارگروه کرونای اداره کل بهزیستی استان اصفهان با بیان اینکه با توجه به ورود واکسن «اسپوتنیک وی» به کشور مددجویان ساکن در مراکز تحت پوشش بهزیستی پس از کادر درمان در اولویت هستند، ابراز داشت: در این زمینه هماهنگی لازم با معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان انجام شده است.

وی ادامه داد: در نظر داریم برای این امر مددجویان ساکن در مراکز جمعیتی را در اولویت قرار دهیم.

کد خبر 5141950

منبع: مهر

کلیدواژه: شیوع کرونا اداره کل بهزیستی اصفهان معلولان خانه سالمندان واکسیناسیون دهه فجر ویروس کرونا چهل و دومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی کرمانشاه خطبه های نماز جمعه آمار کرونا بوشهر گرگان انقلاب اسلامی ایران عکس استانها شیراز شهرستان کرج سی و نهمین جشنواره فیلم فجر بارش باران مراکز شبانه روزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۴۳۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد، دکتر فروزنده کلانتری افزود: بهبود وضعیت سلامت مادران یکی از اهداف مهم سازمان ملل است و در ایران، مراقبت‌های بهداشتی از مادران از طریق نظام شبکه بهداشتی و خانه‌های بهداشت ارائه می‌شود.
وی، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه فرزند آوری و جوانی جمعیت، مراقبت‌های پیش از بارداری جهت زنان ۵۴-۱۰ ساله همسردار خواستار فرزند، مراقبت‌های پیش از بارداری، تجویز مکمل‌های لازم، ارجاع جهت ویزیت پزشک، دندان پزشک، ماما، کارشناس تغذیه و روان شناس، درخواست آزمایش‌های لازم قبل از بارداری برای داشتن بارداری ایمن‌تر و پیگیری مادر تا رفع مشکل یا کنترل بیماری را از جمله خدمات قابل ارائه توسط ماما‌ها در حوزه بهداشت برشمرد.
دکتر کلانتری همچنین به مراقبت‌های دوران بارداری اشاره کرد و اظهار داشت: این مراقبت‌ها شامل ۹ مراقبت است که سه مراقبت در نیمه اول بارداری و ۶ مراقبت در نیمه دوم بارداری (به محض اطلاع مادر از بارداری) انجام می‌شود.
وی افزود: اندازه گیری وزن و فشارخون و سمع قلب جنین، توزیع مکمل‌های لازم دوران بارداری به صورت رایگان، درخواست وانجام آزمایش‌های دوران بارداری، پیگیری و درمان بیماری‌های دوران بارداری و ارجاع به متخصص در صورت لزوم، برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی زایمان در راستای توانمندسازی مادران برای انتخاب روش زایمان وسازگار شدن با درد، آموزش ورزش‌های دوران بارداری و تن آرامی برای مادران باردار از جمله اقداماتی است که در دوران بارداری انجام می‌شود.
وی ادامه داد: آموزش‌های لازم دوران بارداری و زایمان و شیردهی، بالا بردن سطح آگاهی مادران در زمینه بارداری و زایمان طبیعی و سزارین، تامین سبد غذایی مادران مبتلا به سوء تغدیه، شناسایی مادران با بارداری نیازمند مراقبت ویژه و پیگیری روند درمان تا کنترل یا برطرف شدن مشکل از دیگر مواردی است که در دوران بارداری جهت مادران صورت می‌گیرد.
مدیر گروه جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس معاونت بهداشتی دانشگاه تصریح کرد: انجام سه بار مراقبت پس از زایمان، ارائه آموزش‌ها با توجه به نیاز مادر، مشاوره و حمایت از مادر شیرده و ارائه مکمل‌های لازم هم از خدمات ماما‌های حوزه بهداشت جهت مادرانی است که به تازگی زایمان کرده اند.
وی خاطر نشان کرد:انجام غربالگری سرطان‌های شایع زنان شامل معاینات برست و سرویکس، مشاوره‌های دوران بلوغ، مشاوره حین ازدواج، انجام مشاوره‌های رایگان در زمینه انصراف از سقط عمدی جنین و تلاش در راستای منصرف نمودن مادران از تصمیم به سقط، آموزش خود مراقبتی به تمامی بانوان و ارائه مراقبت‌ها و آموزش‌های دوران یائسگی از دیگر خدمات ماما‌ها به زنان می‌باشد.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات سم‌پاشی شبانه درختان منطقه ۱۲ اصفهان
  • فعالیت اورژانس اجتماعی در ۵ شهرستان زنجان
  • دام‌ها در خوزستان به طور رایگان واکسینه می‌شوند
  • راه اندازی دو مرکز خرید گندم در کهگیلویه/ مراکز شبانه روزی است
  • راه اندازی دو مرکز خرید در کهگیلویه/مراکز خرید شبانه روزی است
  • هزار حجاج استان سمنان برابر مننژیت واکسینه می‌شوند
  • برگزاری رایگان کلاس‌های آمادگی برای زایمان در یزد
  • کمک‌های مردمی به مددجویان بهزیستی افزایش یافت
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • ریزش برداری در ۳۸ مقطع از محور‌های ایلام انجام شد